Proizvodni program

P+L neutralizatori insekata su podijeljeni u 4 kategorije – Zapper (Uredjaji sa mrežom pod električnim naponom), Glueboard (Uredjaji sa lepljivom površinom), Decorative (Dekorativni) i Preventative insect control (Uredjaji koji preventivno djeluju) i pružaju svu potrebnu zaštitu od insekata u različitim okruženjima.

Postoji nekoliko modela uredjaja sa mrežom pod električnim naponom, od vodećeg uredjaja Exocutor™ koji je najkvalitetniji neutralizator insekata koji se može naći na Evropskom tržištu, izradjen od visokokvalitetnih materijala i komponenata dobrih karakteristika i proverene efikasnosti, do kompaktnog Flyzap™, dobićete efikasno rješenje po pristupačnoj cijeni za vaše probleme sa insektima.

Prvi uredjaj sa ljepljivom površinom razvijen da zadovolji potrebe tržišta za ovom vrstom uredjaja je, Flytrap Commercial™, pouzdan, u potpunosti izradjen od metala, fleksibilan uredjaj koji može biti montiran na 3 načina. Flytrap Professional™ je razvijen za velike sisteme, a njegov jedinstveni potpuno otvoreni dizajn pruža maksimalnu vidljivost UV svetlosnog izvora i jednostavan pristup insektima do ljepljive površine. Dokazano efikasan, sa mogućnošću od nekoliko načina montaže Flytrap Professional™ je profesionalan uredjaj jednostavan za održavanje i korišćenje a preporučuje se za najosetljivije sredine.

Proizvodi

logo veliki

Brošura o osnovama
UV sterilizacije

Preuzmite

Informacije

+387 59 490 554
+387 59 272 810

bonita.marketing97@gmail.com

Login

Novo u ponudi BONITA d.o.o.

Adresa: Otok bb, Trebinje

Tel: +387 59 272 810, +387 59 272 812

Email: bonita.marketing97@gmail.com

Web: www.bonitatrebinje.com